MEER DAN VERF ALLEEN

Typisch Trimetal

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte opleidingen en ondersteuning op maat van elke professional. Professionaliteit en een warm contact gaan hand in hand. Bij Trimetal gaan we net dat stapje verder, om je als schilder altijd en overal op de voorgrond te zetten. Want dat is Typisch Trimetal.

TRIMETAL, SINDS 1904

Al 120 jaar de betrouwbare partner van elke schilder

Trimetal is een oerbelgisch merk, ontstaan te Machelen in 1904. Nog steeds worden hier Trimetal producten geproduceerd.
Altijd zeker van de juiste topverf en een tevreden klant. Dat is Typisch Trimetal. Trimetal gaat elke dag voor betrouwbaarheid, vriendelijkheid, warme en menselijke contacten. Voor de glimlach op het gezicht van elke professional. We doen er alles aan om onze merkbeloftes elke dag opnieuw waar te maken. Om elke dag te zorgen voor topverf, topadvies, een toffe babbel en een tevreden klant … Gaat dan toch een keertje iets mis, dan lossen we het zo snel mogelijk op. Want ook dàt is Typisch Trimetal.

AKZONOBEL DECORATIVE PAINTS

Passie voor verf

Trimetal is een verfmerk van AkzoNobel Decorative Paints. Dit moederbedrijf behoort tot de grootste verf- en coating producenten ter wereld en heeft heel wat expertise in huis voor het leveren van de beste producten en diensten.

DISTRIBUTIE PROFESSIONAL

Een professioneel netwerk van Trimetal Paint Centers

Trimetal kan voor de verdeling van z'n producten rekenen op een professioneel, ervaren netwerk van Trimetal Paint Centers. Onafhankelijke groothandels die alle kennis en kunde in huis hebben om je als schilder te ondersteunen bij alle aspecten van je schildersjob. Dagelijks staan ze tot je dienst.

DISTRIBUTIE PARTICULIER

Een betrouwbaar netwerk van Trimetal winkels

Als professioneel merk neemt Trimetal een bijzondere plaats in op de verfmarkt voor consumenten. Soms kies je als doe-het-zelvers bewust voor de producten van de vakman, omdat je het allerbeste resultaat nastreeft. Voor hen bestaat er een netwerk van geselecteerde verfspeciaalzaken waar het Trimetal-assortiment samengaat met inspiratie, advies en service.

De Trimetal-winkel staat voor:

  • Grondig en deskundig advies voor elk project en over elke stap
  • Verfrissende ideeën op het gebied van kleur en decoratie
  • Uitgebreid en degelijk assortiment van werkmateriaal
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.