GLOBA & GLOBACARE

Tot 10 jaar garantie op je buitenschilderwerken, zowel voor gevels als lakwerk

Met de buitenproducten van Trimetal ben je tot 10 jaar lang gerust. Want naargelang het verfsysteem dat jij als professionele schilder kiest, genieten je klanten met GLOBACARE tot 10 jaar garantie op hun buitenschilderwerken, zowel verf en arbeidsuren. Zo toon je ze dat hun investering loont en ze niet na verloop van tijd zelf voor eventuele kosten opdraaien.

GLOBACARE BUITEN GARANTIE

Standaard bij elk technisch advies

Bij aanvraag van een technisch advies voor je buitenproject, zowel nieuwbouw als renovatie, ontvang je automatisch een Trimetal GLOBACARE gevelgarantie.
Afhankelijk van het aanbevolen verfsysteem geniet je klant van 5 tot 10 jaar garantie op de gevelschilderwerken, zowel op de verf als de arbeidsuren*.
Neem je naast de gevel ook de lakwerken onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met
garantiecontract aanbieden aan je klant.

Wanneer krijg je welke garantie?

  • 5 jaar GLOBACARE gevelgarantie: op basis van geselecteerde systemen, dunlagig verfsysteem (grondlaag + 2 eindlagen)
  • 10 jaar GLOBACARE gevelgarantie: op basis van geselecteerde systemen, diklagig verfsysteem (grondlaag + dikkere tussenlaag + eindlaag)
  •  4-5-7 jaar GLOBACARE lakkengarantie - enkel in combinatie met gevelgarantie: op basis van geselecteerde systemen, afhankelijk van technisch advies

* Degressief per jaar. Uitgezonderd uitsluitingen vermeld in garantiecontract. Garantie op lakwerk enkel in combinatie met gevelwerken en enkel via technisch advies. Bij gevelwerken wordt de waarborg verleend voor verfafbladdering en vroegtijdige verpoedering van het Trimetal verfsysteem. Bij lakwerken verleent Trimetal garantie op afbladdering en vroegtijdig glansverlies, bij maatvast hout.

Download de infofolder
Ontdek alles over schildermetgarantie.be

VERFSYSTEEM KALEI EFFECT

Nu ook met 5 jaar garantie

Wenst je klant graag een kalei-effect, met de zekerheid van 5 jaar garantie?* Dat kan!

  • Bij poederende ondergrond: eerst fixeren met Globaprim Fix of Hydrofix
  • 1 laag Globacryl Quartz
  • 2 lagen Globacryl Villa Mat

* 5 jaar garantie op dit systeem mits beperkingen: niet in donkere kleuren, niet op gevels met hogere vochtwaarden, niet op gevels met barsten.

AANVRAAG GARANTIECONTRACT

Voor werven < 160m2

Voor een nieuwbouwproject kleiner dan 160m² vraag je eenvoudig zelf je garantie aan via het online formulier.

  • Kies je Trimetal Globa verfsysteem in functie van je werf
  • Vul het aanvraagformulier in
  • Stuur het contract na ontvangst ondertekend terug naar Trimetal
  • Afhankelijk van je gekozen verfsysteem, krijg je 5 of 10 jaar garantie op de uitgevoerde schilderwerken

Vraag het nu aan via het online aanvraagformulier.

GLOBA VERFSYSTEMEN

In één handige waaier

Globa is een compleet assortiment hoogwaardige buitenmuurverven, met een oplossing voor elke ondergrond, van voorbereiding tot afwerking. De Globa gevelverven zijn geschikt voor meerdere applicatiemethoden en hebben zich zo al vele jaren bewezen op het gebied van duurzame gevelbescherming. De Globa verfsystemen werden gebundeld in één handige systeemwaaier, zodat je eenvoudig het juiste verfsysteem kan selecteren voor jouw project.

Vraag ernaar bij je Trimetal Paint Center of via het contactformulier.

DIGITAAL COMMUNICATIEMATERIAAL

Stel je klanten gerust

Soms hebben potentiele klanten nog een extra duwtje in de rug nodig. Stel ze daarom gerust dat je professionele producten en diensten aanbiedt: download de digitale brochure en het GLOBACARE logo en voeg deze toe aan je offerte. Zo informeer je ze onmiddellijk van de professionele service die jij kan bieden.

Download digitale brochure hier
Download GLOBACARE logo hier

TREK JE KLANT OVER DE STREEP MET EEN GRATIS INGEKLEURDE FOTO

Snel en eenvoudig, ontvang een ingekleurde foto binnen de 5 werkdagen

Twijfelde je klant nog over een donkere, bleke of felle kleur voor zijn gevel? Wil je al een ingekleurde foto bij je offerte steken om de klant over de streep te trekken? 
Stuur een foto van de te schilderen gevel  met de gewenste kleur naar Trimetal en krijg binnen de 5 werkdagen gratis de ingekleurde foto teruggestuurd. Snel en eenvoudig! Voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.

Naar het aanvraagformulier