schilders tijdens koffiepauze bij buitengevel

GLOBA & GLOBACARE

Tot 10 jaar garantie op je buitenschilderwerken, zowel gevels als lakwerk

Trimetal helpt je graag een handje met een totaalpakket aan producten én diensten, want met de buitenverf van Globa ben je tot 10 jaar lang gerust. Naargelang het verfsysteem dat jij als professionele schilder kiest, genieten je klanten met Globacare van 10 jaar garantie op verf en arbeidsuren. Zo toon je ze dat hun investering loont en ze niet na verloop van tijd zelf voor eventuele kosten opdraaien.

GLOBACARE BUITEN GARANTIE

Standaard bij elk technisch advies

Bij aanvraag van een technisch advies voor je buitenproject, zowel nieuwbouw als renovatie, ontvang je automatisch een Trimetal GLOBACARE gevelgarantie.
Afhankelijk van het aanbevolen verfsysteem geniet je klant van 5 tot 10 jaar garantie op de gevelschilderwerken, zowel op de verf als de arbeidsuren*.
Neem je naast de gevel ook de lakwerken onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met garantiecontract aanbieden aan je klant. Neem contact op met de vertegenwoordiger in je regio voor een technisch advies en garantiecontract op maat van je project.

SCHILDERMETGARANTIE.BE

Je bedrijf online in de kijker

Trimetal ontwikkelde een landingsplatform om je bedrijf in de kijker te zetten naar potentiele klanten die op zoek zijn naar een professional voor hun buitenschilderwerken: www.schildermetgarantie.be. Zelf op de website verschijnen, dat kan!

TREK JE KLANT OVER DE STREEP MET EEN GRATIS INGEKLEURDE FOTO

Snel en eenvoudig, ontvang een ingekleurde foto binnen de 5 werkdagen

Twijfelde je klant nog over een donkere, bleke of felle kleur voor zijn gevel? Wil je al een ingekleurde foto bij je offerte steken om de klant over de streep te trekken? 

Stuur een foto van de te schilderen gevel  met de gewenste kleur naar Trimetal en krijg binnen de 5 werkdagen gratis de ingekleurde foto teruggestuurd. Snel en eenvoudig! Voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.

TRIMETAL WERFBACHE

Je bedrijf in het straatbeeld in de kijker

Schilder jij met Trimetal? Help je zichtbaarheid een handje met een gratis werfbache met jouw gegevens. 

VERFSYSTEEM KALEI EFFECT

Nu ook met 10 jaar garantie

Wenst je klant graag een kalei-effect, met de zekerheid van 10 jaar garantie?* Dat kan!

  • Bij poederende ondergrond: eerst fixeren met Globaprim Fix of Hydrofix
  • 1 laag Globacryl Quartz
  • 2 lagen Globacryl Villa Mat


* 10 jaar garantie op dit systeem mits beperkingen: niet in donkere kleuren, niet op gevels met hogere vochtwaarden, niet op gevels met barsten.

 

DIGITAAL COMMUNICATIEMATERIAAL

Stel je klanten gerust

Soms hebben potentiele klanten nog een extra duwtje in de rug nodig. Stel ze daarom gerust dat je professionele producten en diensten aanbiedt: download de digitale brochure en het Globacare logo en voeg deze toe aan je offerte. Zo informeer je ze onmiddellijk van de professionele service die jij kan bieden.

KLEURADVIES OP MAAT VOOR JOUW BUITENPROJECTEN

Is je eindklant nog niet zeker van de gewenste kleur? Biedt een Trimetal exterieur kleuradvies aan en stel ook op kleurvlak je klant gerust. 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.