KLEURCOLLECTIES & TOOLS

Kleuradvies geven was nog nooit zo eenvoudig

Trimetal ondersteunt je met verschillende kleurenwaaiers en professionele hulpmiddelen om je klant te helpen bij hun kleurkeuze. Zo kan je op elke kleurvraag een passend antwoord geven. Interesse in één van de Trimetal kleurentools?

Vraag ernaar bij je Trimetal Paint Center.

TRIMETAL COLOUR INDEX

Dé kleurwaaier voor de professional

De Trimetal Colour Index is de basis Trimetal kleurenwaaier en bevat exact 1222 kleuren die het gehele kleurgebied dekken. De waaier is samengesteld in samenwerking met de kleurspecialisten van AkzoNobel. Hiermee kun je je klant perfect adviseren over de toe te passen kleur.

De kleuren van de waaier zijn ingedeeld in 8 kleurgroepen. De 4 warme kleurgroepen zijn opgebouwd rond rood, oranje, geel en limoen. De 4 koude kleurgroepen hebben als hoofdtinten groen, turkoois, blauw en paars. Daarnaast bevat deze waaier 12 neutraal grijzen. Deze zijn met alle kleurgroepen te combineren. Elke kleurgroep begint met een pagina met twee witten, maar aangezien opdrachtgevers graag een keuze willen maken uit verschillende soorten wit, heeft Trimetal de witten uit de verschillende kleurgroepen gegroepeerd en voorin de waaier herhaald.

TRIMETAL DECO GUIDE

Voor zorgeloos kleuradvies

De Trimetal Deco Guide is een selectie van 160 kleuren uit de Trimetal Colour Index. De kleurcollectie is een praktisch hulpmiddel om kleuren te kiezen, combineren en visualiseren. De collectie is opgebouwd uit 8 kleurgroepen en bevat zowel accentkleuren als een groot aanbod wittinten. De collectie biedt feilloze, zorgeloze kleurencombinaties om de kleurkeuze van je eindklant te vergemakkelijken.

De Trimetal Deco Guide kleurcollectie is gebundeld in één box en bevat:

  • Map met A5 kleurstalen van de 160 kleuren uit de collectie
  • Brochure met inspirationele beelden per kleurgroep én kleurkaart (ook apart verkrijgbaar)
  • Ruimte in de box voor TCI en RAL waaier

TRIMETAL COLOUR FAÇADE

Voor alle gevelschilderwerken

De Trimetal Colour Façade kleurenwaaier is een selectie van 246 kleuren uit de Trimetal Colour Index specifiek voor gevelschilderwerken en voor alle types buitenmuurverven. Het voorgestelde kleurenpallet bestaat uit natuurlijke tinten, telkens toon-op-toon voorgesteld.

SILVA TRANSPARANTE KLEURWAAIER

Overzicht van 66 hedendaagse houttinten

De Silva transparante kleurwaaier geeft een overzicht van alle ready mix houtkleuren zoals lichte eik, teak ... en een grote selectie aan transparante houtkleuren. Deze houtwaaier bevat zo de meest gebruikelijke en populaire kleuren in een transparante afwerking. Daarnaast toont de waaier het effect van de verschillende houtsoort of glansgraad op een gekozen kleur. De kleuren zijn grotendeels geappliqueerd op houtfineer.

TRIMETAL KLEURSELECTIE NAAR RAL

Een waaier aan RAL kleuren

De Trimetal kleurenselectie naar RAL biedt een totaal overzicht van alle populaire RAL-kleuren met de bijhorende Trimetal ACC kleurcoderingen. De meeste kleuren zijn in Trimetal producten leverbaar. Voor de volledigheid staan de RAL-signaalkleuren wel in deze waaier, maar deze zijn niet in producten van Trimetal verkrijgbaar.

TRIMETAL COLORADO

Trimetal kleurenspectrometer

De Trimetal Colorado is een digitaal kleurenmeetinstrument waarmee je snel, eenvoudig én zeer accuraat de juiste kleur kan bepalen. Hiermee kan je klanten helpen die een specifieke kleur in gedachten hebben, bijvoorbeeld de kleur van hun sofa of kussens. De Trimetal Colorado scant de ondergrond en geeft de meest accurate ACC kleurcode weer, in welke collectie je de kleur kan terugvinden, maar stelt ook bijpassende complementaire of accentkleuren voor.

Vraag ernaar bij je Trimetal Paint Center

TRIMETAL APP

Trimetal kleurcollecties in je broekzak

Met de Trimetal App blader je door de kleurencollecties, sla je je favoriete kleuren op en selecteer je een kleur op een (nieuwe of bestaande) foto. Zo vind je de dichtstbijzijnde kleur uit de Trimetal kleurcollecties. Handig!

Download 'm nu via Google Play of iTunes Store

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.