NIEUWS & PROMOTIES

Blijf op de hoogte

Bij Trimetal staan we niet stil. Ontdek hieronder de lopende Trimetal promoties, aankomende events, de nieuwste trends of weetjes uit de verfwereld.

TRIMETAL, SPONSOR VAN DE CYCLOCROSS

X²O Trofee Veldrijden & Trimetal Rookie Trophy beloftetrofee

Zowel ervaren als jong opkomend talent ondersteunen? Dat is typisch Trimetal. Zowel in de schilderswereld als in 't veld, Trimetal zet graag zijn schouders onder alle prof talent! 

Nieuw Magma Clean & Magma Protect

NIEUW: TRIMETAL MAGNA CLEAN MAT & MAGNA PROTECT SOFT

Samen beschermen we muren tegen vlekken en strepen

Trimetal lanceert begin september 2 extreem beschermende binnenmuurverven, Trimetal Magna Clean Mat en Trimetal Magna Protect Soft. Dit duo van hoogwaardige muurverven zorgt voor een unieke bescherming van binnenmuren, enerzijds tegen vlekken, anderzijds tegen strepen en vegen. 

TRIMETAL TOURNÉE

Ontdek de nieuwe beschermende muurverven van dichtbij

Heel het najaar is Trimetal op Tournée langs Belgische Trimetal Paint Centers. Leer de nieuwe Magna Clean en Magna Protect kennen tijdens een typische Trimetal Tournée, met een mix van nuttige productinfo en puur plezant entertainment.   

Trimetal Trophy

STAP UIT DE SCHADUW

Jouw werk verdient een Trimetal Trophy

Al bijna 120 jaar helpt Trimetal topschilders om topwerk af te leveren. En topwerk, dat mag bekroond worden. Daarom roepen we de Trimetal Trophy in het leven!

packs in recycled plastic

EEN STAP VOORUIT, MET JE VERTROUWDE KWALITEIT

16/01/2023

Je gekende verf nu in potten uit min. 50% gerecycleerd plastic. (Eco)logisch toch!

 

We starten het jaar in een nieuw jasje voor onze Trimetal 10L verpakkingen: je gekende verf nu in potten uit minstens 50% gerecycleerd plastic, (eco-)logisch toch! Zo zetten we een stap vooruit, met je vertrouwde kwaliteit. Typisch Trimetal.

 

Ontdek er alles over

SCHILDERMETGARANTIE.BE

Trimetal zet de professional in de kijker

Trimetal wil de professional ondersteunen om z’n bedrijf in de kijker te zetten naar potentiele klanten via het webplatform www.schildermetgarantie.be. 

TREK JE KLANT OVER DE STREEP MET EEN GRATIS INGEKLEURDE FOTO

04/04/2023

Snel en eenvoudig, ontvang een ingekleurde foto binnen de 5 werkdagen

 

Twijfelt je klant nog over de kleur voor zijn gevel? Laat gratis een foto van de te schilderen gevel inkleuren met de gewenste kleur en voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.


Naar het aanvraagformulier

GLOBACARE BUITENGARANTIE

04/2023

Garantie op je buitengevel- en buitenlakwerken

Neem je naast de gevel ook de lakwerken (ramen, deuren) onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met garantiecontract aanbieden aan je klant.

Lees meer

packs in recycled plastic

VERPLICHTE OPLEIDING SCHILDERS

VÓÓR 24/08/2023

Veilig werken met di-isocyanaten


Om allergische reacties te voorkomen en het aantal beroepsastma’s in Europa te verminderen, heeft de Europese Unie een restrictie i.v.m. het gebruik van di-isocyanaten opgelegd. Wanneer jij als professionele gebruiker werkt met producten die meer dan 0,1% di-isocyanaten bevatten, ben je verplicht om vóór 24 augustus 2023 een online (theoretische) opleiding omtrent het veilig werken met di-isocyanaten te volgen. Voor Trimetal gaat dit specifiek om het product Trimetal Silvatane PU Acryl Prestige Mat of Satin. 

Globaxane Mat & Globacryl Villa Mat packs

GLOBAXANE MAT & GLOBACRYL VILLA MAT

Verbeterde buitenduurzaamheid

 

Dankzij een verbeterd receptuur garanderen Globaxane Mat en Globacryl Villa Mat een uitstekende buitenduurzaamheid: je schilderwerk is langer bestand tegen groenaanslag en behoud zijn kleur door hoge UV weerstand.

Lees meer

Globalite pack

GLOBALITE CLASSIC

Nieuwe receptuur: Impregnerende en isolerende grondlaag, 1-pot probleemoplosser

 

Dankzij de receptuur update worden de toepassingsmogelijkheden voor Globalite Classic uitgebreid en evolueert het product van een klassiek 1-pot-systeem naar een primer en 1-pot-systeem combinatie, als impregnerende en isolerende probleemoplosser.

 

Lees meer

TRIMETAL HELPT JE OP WEG

Samen gaan we voor een sterke start?

 

Zet je de stap en ga je zelfstandig aan de slag ? Of ga je voor het eerst te werk met producten van Trimetal ? Aarzel dan niet en vraag je Trimetal starterspakket aan, een doos vol nuttige productinfo en leuke tools als voor het eerst aan de slag gaat met Trimetal. Ons Trimetal team - van commercieel adviseurs, technische tot kleur experts - helpt je graag op weg. 

Lees meer

TRIMETAL PAINTERS PLAYLIST

Goeie verf en goeie muziek? Typisch Trimetal!
 

Is het zo'n dag waarbij alles op wieltjes loopt en wil je graag een bijhorende soundtrack? Of loopt het net allemaal fout en kan je we wat goeie muziek gebruiken? Doe dan nu beroep op de Trimetal Painters Playlist op Spotify, met alle favoriete hits van het Trimetal team.

Beluister de Spotify playlist

Fetching the data, plz wait..