Globacare Buitengarantie
Schilder met garantie

Schilder met garantie

Trimetal helpt je graag een handje met een totaalpakket aan producten én diensten, want met de buitenverf van Globa ben je tot 10 jaar lang gerust. Naargelang het verfsysteem dat jij als professionele schilder kiest, genieten je klanten met Globacare van 10 jaar garantie op verf en arbeidsuren. Zo toon je ze dat hun investering loont en ze niet na verloop van tijd zelf voor eventuele kosten opdraaien. Dat is Typisch Trimetal.

Trek je klant over de streep met een ingekleurde foto

Trek je klant over de streep met een ingekleurde foto

Twijfelde je klant nog over een donkere, bleke of felle kleur voor zijn gevel? Wil je al een ingekleurde foto bij je offerte steken om de klant over de streep te trekken?

Stuur een foto van de te schilderen gevel  met de gewenste kleur naar Trimetal en krijg binnen de 5 werkdagen gratis de ingekleurde foto teruggestuurd. Snel en eenvoudig! Voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.

Ontdek de nieuwe potten

Zet een stap vooruit, met je vertrouwde Trimetal kwaliteit

Met de introductie van de nieuwe verpakkingen gemaakt uit minstens 50% gerecycleerd materiaal zetten we een stap in de goede richting voor de toekomstige generaties schilders: door de overstap van metalen naar gerecycleerd plastic verpakkingen verlagen we samen onze ecologische voetafdruk*. Een stap vooruit mét behoud van je vertrouwde kwaliteit? Dat is Typisch Trimetal.