KLEURADVIES

Professionele kleuradviseurs aan huis

De Trimetal kleurexperts staan steeds klaar voor jou en je klant met professioneel kleuradvies op maat. Na een bezoek van het project (privéwoning, bedrijf, instelling), ontvang je een compleet kleurdossier. Een advies is mogelijk voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Zo stel je zelfs de meest veeleisende klanten tevreden.

KLEURADVIES GEWENST?

Vraag het aan!

Vraag je kleuradvies aan via je Trimetal Paint Center, Technisch Account Manager of nóg sneller via dit online aanvraagformulier. Binnen de 2 dagen word je gecontacteerd door onze kleuradviseurs voor verdere afspraak.

Naar het online vraagformulier.

KLEURADVIES OP MAAT

Hoe gaat het in z'n werk?

Na aanvraag wordt je gecontacteerd door de Trimetal kleuradviseur en - in overleg met de eindklant - spreken jullie een tijdstip af om de werf te bezoeken. Persoonlijk contact tussen de kleuradviseur en de eindklant is van groot belang voor een goed advies.De kleuradviseur bespreekt de verschillende kleurmogelijkheden aan de hand van de Trimetal kleurcollecties en -tools. Je kan maar moet niet zelf aanwezig zijn bij de afspraak.

Enkele dagen na het bezoek ontvang je een kleurdossier met een helder en compleet advies. Voor elke ruimte bevat het dossier een overzicht van alle gekozen kleuren met ACC kleurcodes. Als het gaat om een buitenadvies, dan bevat het dossier ook ingekleurde varianten (max. 3) van een foto van de gevel. Als schilder neem jij het daarna verder over voor de juiste productkeuze. Op die manier kan je één complete oplossing presenteren aan je klant.

Deze dienst wordt door Trimetal aangeboden tegen een vaste en aantrekkelijke prijs. Neem gerust contact op via het online aanvraagformulier voor meer informatie. 

Kleuradvies interieur € 120, excl. BTW

  • Bezoek van de werf, kleuradvies ter plaatse
  • Uitgewerkt digitaal advies met kleurbeschrijving per ruimte
  • Vaste prijs, ongeacht het aantal ruimtes binnen hetzelfde project

 

Kleuradvies exterieur € 150, excl. BTW

  • Bezoek van de werf, kleuradvies ter plaatse
  • Uitgewerkt digitaal advies met kleuraanduiding
  • Met ingekleurde foto van de gevel, mogelijks in meerdere varianten (max. 3)
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.