Trimetal 120 jaar

Bedankt voor 120 jaar

Dàt vieren we samen. Typisch Trimetal.

Een verjaardag, dat vier je niet alleen. We hebben alles te danken aan jullie, onze klanten, onze schilders, een team van straffe professionals, elke dag in de weer met onze producten. Hou onze sociale media en nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van alle verjaardagsacties en nieuwigheden in het komende jaar. 

Trimetal, sinds 1904

Trimetal is een oerbelgisch merk, ontstaan te Machelen in 1904. Nog steeds worden hier Trimetal producten geproduceerd. Altijd zeker van de juiste topverf en een tevreden klant. Dat is Typisch Trimetal. Trimetal gaat elke dag voor betrouwbaarheid, vriendelijkheid, warme en menselijke contacten. Voor de glimlach op het gezicht van elke professional. We doen er alles aan om onze merkbeloftes elke dag opnieuw waar te maken. Om elke dag te zorgen voor topverf, topadvies, een toffe babbel en een tevreden klant … Gaat dan toch een keertje iets mis, dan lossen we het zo snel mogelijk op. Want ook dàt is Typisch Trimetal.

Op zoek naar meer info of ondersteuning op maat van jouw project?

Bij vragen kan je steeds terecht bij de technische helpdesk of neem contact op met de Technical Account Manager in jouw regio. Zij helpen je graag verder op weg, met de juiste productkeuze en applicatiemethode.  Dat is al 120 jaar, typisch Trimetal. 

Fetching the data, plz wait..