Trimetal sponsor van prof talent

SPONSOR VAN DE CYCLOCROSS

X²O Trofee Veldrijden & Trimetal Rookie Trophy beloftetrofee

Zowel ervaren als jong opkomend talent ondersteunen? Dat is typisch Trimetal. Zowel in de schilderswereld als in 't veld, Trimetal zet graag zijn schouders onder alle prof talent! 

Trimetal Rookie Trophy

Trimetal is de trotse sponsor van het belofteklassement in de X²0 Trofee Veldrijden: de Trimetal Rookie Trophy. We zetten met het merk Trimetal graag onze schouders onder jong opkomend talent  zodat ze kunnen doorgroeien tot echte profs.    

De ode aan de Trimetal Rookie: doe mee en toon je creatief schilderstalent!

Ga je graag eens creatief aan de slag met je schilderstalent? In de volle opwinding van de cyclocross? Breng dan mee ode aan de Trimetal Rookie tijdens 1 van de Trimetal crossen met een live kunstwerk. 

We bieden je graag een spannende kans om je creatieve talent te laten schitteren tijdens de veldritten van de X2O Badkamers Trofee. Naast talent in het veldrijden willen we ook schildertalent in de schijnwerpers zetten, met een ode aan de Trimetal Rookies.

We nodigen creatievelingen van alle disciplines uit, van creatieve schilders tot graffiti-artiesten en alles daartussenin, om zich kandidaat te stellen voor het nieuwe concept. We brengen graag hulde aan de Trimetal Rookies, met een creatief schilderwerk!

Tijdens vier veldritten (Kortrijk, Herentals, Hamme en Brussel) zal er een tent worden opgezet waarin één creatieveling gedurende een volledige dag een meesterwerk kan creëren. Dit kunstwerk zal het thema van veldrijden/cyclocross omarmen en een connectie maken met Trimetal door gebruik te maken van de Trimetal-kleuren (rood-wit), het Trimetal Rookie Trophy logo of iconografie in verband met verf (verfpot, verfborstel, schilder, …).

Ode aan Trimetal Rookie - Creatief schilderstalent

Waarom deelnemen?

  • Live creatief schilderwerk in aparte Trimetal Rookie tent op het cross terrein
  • Unieke ervaring én mooie beloning 
  • Breed publiek voor je (creatief) vakmanschap, live verslaggeving op sociale media
  • Veiling van je werk voor Kom Op Tegen Kanker (februari 2024)

 

Meer info en inschrijvingen via onderstaande link! Samen zetten we op een plezante manier het schildersvak in de kijker naar een breed publiek. 

Ben je er graag bij?

Neem dan contact op met je Trimetal Paint Center of je Trimetal accountmanager, wie weet kan je aansluiten in het Trimetal Flandrien VIP café! Geen vrije plaatsen meer, helaas, maar like dan zeker de Facebook of Instagram pagina van Trimetal en volg de live verslaggeving!

X²O Trofee Veldrijden: seizoenskalender

Van november tot februari kan je mee supporteren voor de X²O Trofee Veldrijden.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.