Zet je de stap en ga je zelfstandig aan de slag ? Of ga je voor het eerst te werk met producten van Trimetal ? Aarzel dan niet en vraag je Trimetal starterspakket aan, een doos vol nuttige productinfo en leuke tools voor als je voor het eerst aan de slag gaat met Trimetal. Ons Trimetal team - van commercieel adviseurs, technische tot kleur experts - helpt je graag op weg.

Trimetal helpt je op weg

 

Een nieuwe uitdaging aangaan of nieuwe verfproducten uitproberen, doe je niet ondoordacht. We helpen je daarom graag op weg, want bij Trimetal hebben we meer dan 115 jaar ervaring in het ondersteunen van de professional en in het maken van kwalitatieve producten.

Voor wie is het Trimetal starterspakket geschikt?

  • Indien je net zelfstandig gestart bent en je nog op zoek bent naar de geschikte producten voor jouw dagelijks gebruik (ik ben een starter)
  • Indien je nog niet vaak met Trimetal gewerkt hebt en op zoek bent naar nieuwe producten om te testen (ik werk niet/soms met Trimetal)

Heb je al ettelijke vierkante meters met Trimetal in de verf gezet? Dan staat ons Trimetal Account Team uiteraard ook steeds voor je klaar. Zoek hier de vertegenwoordiger uit je regio en stel je vraag.

 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.