NIEUWS & PROMOTIES

Blijf op de hoogte

Bij Trimetal staan we niet stil. Ontdek hieronder de lopende Trimetal promoties, aankomende events, de nieuwste trends of weetjes uit de verfwereld.

packs in recycled plastic

VERPLICHTE OPLEIDING SCHILDERS

01/03/2023

Veilig werken met di-isocyanaten


Om allergische reacties te voorkomen en het aantal beroepsastma’s in Europa te verminderen, heeft de Europese Unie een restrictie i.v.m. het gebruik van di-isocyanaten opgelegd. Wanneer jij als professionele gebruiker werkt met producten die meer dan 0,1% di-isocyanaten bevatten, ben je verplicht om vóór 24 augustus 2023 een online (theoretische) opleiding omtrent het veilig werken met di-isocyanaten te volgen. Voor Trimetal gaat dit specifiek om het product Trimetal Silvatane PU Acryl Prestige Mat of Satin. 

packs in recycled plastic

PROMO: -10% MAGNACRYL PRESTIGE MAT & VELOURS

1/03/2022 - 31/3/2023

Maart is Magnacryl Prestige promo-maand


Altijd zeker van een professioneel eindresultaat en een tevreden klant, daar kan je met Magnacryl Prestige en jouw vakmanschap van op aan. Heel de maand maart krijg je 10% korting op al je Magnacryl Prestige aankopen, alle verpakkingen en alle glansgraden. Hop, naar je Trimetal Paint Center! 

packs in recycled plastic

EEN STAP VOORUIT, MET JE VERTROUWDE KWALITEIT

16/01/2023

Je gekende verf nu in potten uit min. 50% gerecycleerd plastic. (Eco)logisch toch!

 

We starten het jaar in een nieuw jasje voor onze Trimetal 10L verpakkingen: je gekende verf nu in potten uit minstens 50% gerecycleerd plastic, (eco-)logisch toch! Zo zetten we een stap vooruit, met je vertrouwde kwaliteit. Typisch Trimetal.

 

Ontdek er alles over

NIEUWE VERPAKKING VOOR MAGNA ULTIMAT SF

01/09/2022

Nu beschikbaar in 12,5L verpakking

 

Magna Ultimat SF (001-wit) is vanaf nu beschikbaar in nieuwe ovalen 12,5L verpakking: dankzij dit grote volume en mogelijkheid om onmiddellijk te werken uit de emmer, verhoog jij als schilder je productiviteit.

Naar de productfiche

NIEUWE FORMULE = VERBETERDE WITHEID

08/2022

Altijd zeker van de mooiste afwerking? Dat ben je met Trimetal Magnacryl Prestige. Magnacryl Prestige Mat combineert een matte uitstraling met ‘n aangename verwerking, ongeëvenaarde dekkracht en glad eindresultaat én is vanaf nu beschikbaar met een verbeterde witheid.


Lees meer

EEN SCHILDER MET GARANTIE IN ACTIE

10/06/2022

Globaxane Mat in de praktijk

 

Schilderwerken Struys & Co testte de vernieuwde Globaxane Mat op een gevel in Diest, mét garantie. Benieuwd naar het het voor-en-na resultaat?

Lees meer

TREK JE KLANT OVER DE STREEP MET EEN GRATIS INGEKLEURDE FOTO

04/04/2022

Snel en eenvoudig, ontvang een ingekleurde foto binnen de 5 werkdagen

 

Twijfelt je klant nog over de kleur voor zijn gevel? Laat gratis een foto van de te schilderen gevel inkleuren met de gewenste kleur en voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.


Naar het aanvraagformulier

SCHILDERMETGARANTIE.BE

Trimetal zet de professional in de kijker

 

Thrimetal wil de professional ondersteunen om z’n bedrijf in de kijker te zetten naar potentiele klanten via het webplatform www.schildermetgarantie.be.


Ontdek alles over schildermetgarantie.be

UPDATE GLOBACARE BUITENGARANTIE

03/2022

Nu ook garantie op je buitenlakwerken

 

Neem je naast de gevel ook de lakwerken (ramen, deuren) onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met garantiecontract aanbieden aan je klant.

Lees meer

TRIMETAL PAINTERS PLAYLIST

10/03/2022

Goeie verf en goeie muziek? Typisch Trimetal!
 

Is het zo'n dag waarbij alles op wieltjes loopt en wil je graag een bijhorende soundtrack? Of loopt het net allemaal fout en kan je we wat goeie muziek gebruiken? Doe dan nu beroep op de Trimetal Painters Playlist op Spotify, met alle favoriete hits van het Trimetal team.

Beluister de Spotify playlist

GLOBAXANE MAT & GLOBACRYL VILLA MAT

10/03/2022

Verbeterde buitenduurzaamheid

 

Dankzij een verbeterd receptuur garanderen Globaxane Mat en Globacryl Villa Mat een uitstekende buitenduurzaamheid: je schilderwerk is langer bestand tegen groenaanslag en behoud zijn kleur door hoge UV weerstand.

Lees meer

GLOBALITE CLASSIC

10/03/2022

Nieuwe receptuur: Impregnerende en isolerende grondlaag, 1-pot probleemoplosser

 

Dankzij de receptuur update worden de toepassingsmogelijkheden voor Globalite Classic uitgebreid en evolueert het product van een klassiek 1-pot-systeem naar een primer en 1-pot-systeem combinatie, als impregnerende en isolerende probleemoplosser.

 

Lees meer

MAGNA ULTIMAT SF

12/2021

Nu met biobased grondstoffen

 

Trimetal werkt continu aan het optimaliseren van het productassortiment, met daarbijhorende duurzame doelstellingen zoals het verlagen van onze koolstofvoetafdruk. Met trots kondigen we de introductie van biobased grondstoffen aan voor Trimetal Magna Ultimat SF (001 wit).

Lees meer

TRIMETAL HELPT JE OP WEG

01/03/2022

Samen gaan we voor een sterke start?

 

Zet je de stap en ga je zelfstandig aan de slag ? Of ga je voor het eerst te werk met producten van Trimetal ? Aarzel dan niet en vraag je Trimetal starterspakket aan, een doos vol nuttige productinfo en leuke tools als voor het eerst aan de slag gaat met Trimetal. Ons Trimetal team - van commercieel adviseurs, technische tot kleur experts - helpt je graag op weg. 

Lees meer