NIEUWS & PROMOTIES

Blijf op de hoogte

Bij Trimetal staan we niet stil. Ontdek hieronder de lopende Trimetal promoties, aankomende events, de nieuwste trends of weetjes uit de verfwereld.

JUNI PROMO: MAGNA CLEAN MAT & MAGNA PROTECT SOFT

3/06-28/06/2024

Trimetal Magnacryl Prestige verwelkomde 2 nieuwigheden in het binnenmuurteam: Magna Clean & Magna Protect. Nog niet getest? Probeer ze nu tijdens de promomaand! 

LATEN WE SAMEN EEN BLIK OPENTREKKEN

Probeer de nieuwe Permacryl XR binnenlakken

Heb jij de nieuwe Trimetal Permacryl XR lakken al getest? Team Trimetal gaat op Tournée doorheen het land en komt naar je toe in juni. Samen trekken we graag een blik Permacryl XR open én een blikje verfrissing … 

ONTDEK HET MAGNAFIEKE DRIETAL!

Trimetal Magnacryl Prestige verwelkomt Magna Clean & Magna Protect

Met welke variant van het Trimetal Magna drietal je ook schildert, je binnenmuren zijn goed beschermd én blijven langer mooi in elke situatie. Met dit team van drie vind je voortaan voor elke binnenmuur een hoogwaardige oplossing voor een langdurig resultaat. Magnafiek, toch? 

NIEUW: TRIMETAL PERMACRYL DECOR SATIN EXTERIOR

Duurzame watergedragen buitenlak

Trimetal Permacryl Decor Satin Exterior is een duurzame watergedragen buitenlak, toepasbaar als één-pot-systeem. Zo kan jij ook buiten mooie resultaten te boeken met acryl verven. Typisch Trimetal. 

BUITENPROMO: 3+2 OF 2+1 OP BUITENASSORTIMENT

02/04/2024 - 28/06/2024

We geven je graag nog ’n extra duwtje in de rug: in april en mei koop je een selectie Trimetal buitenproducten in de 3+2 / 2+1 promotie, zowel gevelverf, lakken als voorbereidingsproducten. 

NIEUW: TRIMETAL PERMACRYL XR

Complete lijn vlekbestendige binnenlakken

Trimetal lanceert een nieuwe binnenlakkenlijn. Permacryl XR is dé complete lijn vlekbestendige binnenlakken met extreme resistentie tegen krassen en huidvet. Daarnaast kan je steeds vertrouwen op een fijne verwerking, goede vloei & perfecte dekkracht. Typisch Trimetal. 

BEDANKT VOOR 120 JAAR TRIMETAL

Dàt deden we samen. Typisch Trimetal.

Een verjaardag, dat vier je niet alleen. We hebben alles te danken aan jullie, onze klanten, onze schilders, een team van straffe professionals, elke dag in de weer met onze producten. Hou onze sociale media en nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van alle verjaardagsacties en nieuwigheden in het komende jaar.

Maart PROMO: -10% Magna Ultimat SF

In de maand maart trappen we het nieuwe promotiejaar graag op gang met een 10% kortingsactie op Trimetal Magnacryl Plafond, Magnaprim Fix en Magnaprim. Met dit trio aan ondersteunende producten uit het Trimetal binnenmuurassortiment kan je vertrouwen op een goede start. 

VERNIEUWDE FORMULE: TRIMETAL PERMACRYL FX SATIN

Jouw productiviteitsoplossing, nu met vernieuwde formule

Trimetal Permacryl FX Satin is een watergedragen zijdeglanzende lakverf en kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een één-potsysteem worden toegepast. Dankzij een vernieuwde formule kan je rekenen op een efficiënte en eenvoudige verwerking, snelle droging en hoge dekkracht: jouw go-to productiviteitsoplossing binnen het Trimetal lakkenassortiment.

Trimetal Trophy

Trimetal Trophy

5 trotse schildersbedrijven sleepten de allereerste Trimetal Trophy awards in de wacht. Gekozen door alle aanwezige schildersbedrijven, een Trophy voor én door echte professionals. Dat is Typisch Trimetal.

Nieuw Magma Clean & Magma Protect

NIEUW: TRIMETAL MAGNA CLEAN MAT & MAGNA PROTECT SOFT

Samen beschermen we muren tegen vlekken en strepen

Trimetal lanceert begin september 2 extreem beschermende binnenmuurverven, Trimetal Magna Clean Mat en Trimetal Magna Protect Soft. Dit duo van hoogwaardige muurverven zorgt voor een unieke bescherming van binnenmuren, enerzijds tegen vlekken, anderzijds tegen strepen en vegen. 

TRIMETAL TOURNÉE

Ontdek de nieuwe beschermende muurverven van dichtbij

Heel het najaar is Trimetal op Tournée langs Belgische Trimetal Paint Centers. Leer de nieuwe Magna Clean en Magna Protect kennen tijdens een typische Trimetal Tournée, met een mix van nuttige productinfo en puur plezant entertainment.   

packs in recycled plastic

EEN STAP VOORUIT, MET JE VERTROUWDE KWALITEIT

16/01/2023

Je gekende verf nu in potten uit min. 50% gerecycleerd plastic. (Eco)logisch toch!

 

We starten het jaar in een nieuw jasje voor onze Trimetal 10L verpakkingen: je gekende verf nu in potten uit minstens 50% gerecycleerd plastic, (eco-)logisch toch! Zo zetten we een stap vooruit, met je vertrouwde kwaliteit. Typisch Trimetal.

 

Ontdek er alles over

SCHILDERMETGARANTIE.BE

Trimetal zet de professional in de kijker

Trimetal wil de professional ondersteunen om z’n bedrijf in de kijker te zetten naar potentiele klanten via het webplatform www.schildermetgarantie.be. 

TREK JE KLANT OVER DE STREEP MET EEN GRATIS INGEKLEURDE FOTO

04/04/2023

Snel en eenvoudig, ontvang een ingekleurde foto binnen de 5 werkdagen

 

Twijfelt je klant nog over de kleur voor zijn gevel? Laat gratis een foto van de te schilderen gevel inkleuren met de gewenste kleur en voeg deze toe aan je offerte of als extra service naar je klant.


Naar het aanvraagformulier

GLOBACARE BUITENGARANTIE

04/2023

Garantie op je buitengevel- en buitenlakwerken

Neem je naast de gevel ook de lakwerken (ramen, deuren) onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met garantiecontract aanbieden aan je klant.

Lees meer

packs in recycled plastic

VERPLICHTE OPLEIDING SCHILDERS

VÓÓR 24/08/2023

Veilig werken met di-isocyanaten


Om allergische reacties te voorkomen en het aantal beroepsastma’s in Europa te verminderen, heeft de Europese Unie een restrictie i.v.m. het gebruik van di-isocyanaten opgelegd. Wanneer jij als professionele gebruiker werkt met producten die meer dan 0,1% di-isocyanaten bevatten, ben je verplicht om vóór 24 augustus 2023 een online (theoretische) opleiding omtrent het veilig werken met di-isocyanaten te volgen. Voor Trimetal gaat dit specifiek om het product Trimetal Silvatane PU Acryl Prestige Mat of Satin. 

Globaxane Mat & Globacryl Villa Mat packs

GLOBAXANE MAT & GLOBACRYL VILLA MAT

Verbeterde buitenduurzaamheid

 

Dankzij een verbeterd receptuur garanderen Globaxane Mat en Globacryl Villa Mat een uitstekende buitenduurzaamheid: je schilderwerk is langer bestand tegen groenaanslag en behoud zijn kleur door hoge UV weerstand.

Lees meer

Globalite pack

GLOBALITE CLASSIC

Nieuwe receptuur: Impregnerende en isolerende grondlaag, 1-pot probleemoplosser

 

Dankzij de receptuur update worden de toepassingsmogelijkheden voor Globalite Classic uitgebreid en evolueert het product van een klassiek 1-pot-systeem naar een primer en 1-pot-systeem combinatie, als impregnerende en isolerende probleemoplosser.

 

Lees meer

TRIMETAL HELPT JE OP WEG

Samen gaan we voor een sterke start?

 

Zet je de stap en ga je zelfstandig aan de slag ? Of ga je voor het eerst te werk met producten van Trimetal ? Aarzel dan niet en vraag je Trimetal starterspakket aan, een doos vol nuttige productinfo en leuke tools als voor het eerst aan de slag gaat met Trimetal. Ons Trimetal team - van commercieel adviseurs, technische tot kleur experts - helpt je graag op weg. 

Lees meer

TRIMETAL PAINTERS PLAYLIST

Goeie verf en goeie muziek? Typisch Trimetal!
 

Is het zo'n dag waarbij alles op wieltjes loopt en wil je graag een bijhorende soundtrack? Of loopt het net allemaal fout en kan je we wat goeie muziek gebruiken? Doe dan nu beroep op de Trimetal Painters Playlist op Spotify, met alle favoriete hits van het Trimetal team.

Beluister de Spotify playlist

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.