Kleurkennis en -advies

Hulp bij het maken van perfecte kleurkeuzes

Kleuradvies geven was nog nooit zo eenvoudig. Veel klanten verwachten kleuradvies van een professionele schilder. Maar eigenlijk is dat een vak apart. Trimetal geeft je een reeks professionele hulpmiddelen om op elke kleurvraag een passend antwoord te kunnen geven.

Trimetal heeft op een wetenschappelijke manier kleurengroepen samengesteld waarbinnen enkel harmonieuze combinaties mogelijk zijn. Op deze website kom je alles te weten over de verschillende kleurentools van Trimetal, zoals de Trimetal Deco Guide, het Eigentijds Gekleurd inspiratieboekje, … , maar kan je ook zelf aan de slag met het 3D huis.

Daarnaast staan onze kleurexperts klaar om veeleisende klanten gerust te stellen. Met de hulp van een specifiek computerprogramma kleuren ze de foto’s van de te schilderen ruimtes in. Zodat de schilder de klant het resultaat kan laten zien voor hij aan de klus begint. Doe dus gerust beroep op de Trimetal kleuradviseurs! Meer informatie kan je verkrijgen via deTrimetal technisch-commercieel adviseurs.