Kennis delen

Kennisoverdacht door praktijkgerichte opleidingen

Schilderen is geen eenvoudige klus.  Schilderen is een vak. Dat spreekt voor zich. Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Alleen een professional kent het juiste antwoord op die vragen.

Vakkundig schilderwerk is het resultaat  van een unieke mix van kennis, techniek en toewijding. Zo onderscheidt de professional zich van de hobbyist. Bij Trimetal zetten we onze kennis en de kunde van onze schilders graag in de verf.

Trimetal organiseert technische opleidingen zodat je de nieuwste producten en technieken zelf kan uittesten, met professionele uitleg en ondersteuning van onze Trimetal experts. Aan de hand van deze trainingen leer je meteen hoe je aan de slag moet met nieuwe producten en bijhorende applicatiemethoden. Zo ben je als Trimetal schilder meteen helemaal mee.

De kennisoverdracht werkt in twee richtingen. Niet alleen van Trimetal naar de vakman, waarbij wij nieuwe producten en technieken praktisch toelichten. Maar ook van de professionele schilder naar Trimetal: jouw expertise wordt sterk gewaardeerd bij Trimetal. Samen gaan we ervoor.

Je kan ook steeds teruggrijpen naar de technische fiches, waarin de Trimetal producten en applicatiemethoden worden toegelicht. Deze technische fiches vind je terug op de productpagina's.