Jouw vak is ons vak

Bij Trimetal schilder je nooit alleen

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte opleidingen en ondersteuning op maat van de professional. Trimetal zet zijn schilders altijd en overal op de voorgrond. Want jouw vak is ons vak. De kwaliteit van onze producten garandeert een mooi en duurzaam resultaat. Daarnaast biedt Trimetal, in nauwe samenwerking met onze Trimetal grossiers, alle ondersteuning die je als vakman nodig hebt: voor, tijdens en na elke job. Professionaliteit en een warm contact gaan hand in hand bij Trimetal. Dat is altijd zo geweest en dat willen we zo houden. Al gaat het er bijzonder professioneel aan toe, de band tussen Trimetal en schilder gaat net iets verder. Typisch Trimetal.

Jouw vak is ons vak. Met die slogan richt Trimetal zich rechtstreeks tot de schilder. De nieuwe campagne diept deze boodschap verder uit. Trimetal doet heel wat voor de schilder: voor, tijdens en na de job. En hoewel de band tussen Trimetal en de schilder op-en-top professioneel is, gaat die ook net iets verder.

“Bij Trimetal schilder je nooit alleen” is de rode draad van de campagne. Trimetal hecht meer dan wie ook belang aan de relatie met de professionele schilder. Dat blijkt ook uit de campagnefoto's: de schilder staat bij Trimetal altijd op de voorgrond.

De campagne steunt op zes sterke pijlers. Dit zijn de zes redenen waarom je als schilder altijd op Trimetal kan rekenen:

1. Voor elke job het juiste product. Trimetal heeft alles in huis. We bieden de schilder een uitgebreid assortiment, voor binnen en buiten, voor elke ondergrond. Daarbij garanderen we de beste kwaliteit voor de vakman.

2. Alle nieuws over verf. Trimetal informeert de schilder over alles wat er in de verfwereld gaande is. Nieuwe wetten, producten, tendensen... Via onze website, newsletters en events blijft de schilder perfect op de hoogte van alle nieuwigheden.

3. Kleurkennis en -advies. Trimetal helpt de schilder bij het maken van perfecte kleurkeuzes. Onze experts ondersteunen de schilder met professioneel kleuradvies. Daarnaast bieden we de schilder een complete set kleurhulpmiddelen aan, zoals de Trimetal Colour Guide, de Trimetal Colorado, kleurenwaaiers en kleurkaarten.

4. Kennis delen. Trimetal doet aan kennisoverdracht via praktijkgerichte opleidingen. Tussen Trimetal en de schilder wordt continu technische knowhow uitgewisseld, en dat in twee richtingen.

5. Persoonlijk advies. Professionele vragen verdienen professionele antwoorden. Trimetal is altijd bereikbaar voor de schilder. We geven advies-op-maat en ondersteunen de schilder bij de grossier, aan de telefoon, op de werf en via onze website.

6. Samenwerken voor, tijdens en na de job. Naast de professionele relatie hecht Trimetal ook veel belang aan persoonlijke contacten. Doorheen het jaar organiseren we allerlei leuke, familiale activiteiten. Kortom, Trimetal is als één grote familie.

Deze 6 pijlers zijn samengevat in een handige overzichtsbrochure.