Crafco

Sikkens Crafco levert producten voor het afwerken van vloeren.Sikkens Crafco levert producten en expertise voor het afwerken van vloeren zoals industriële vloeren, magazijnvloeren, parkeergaragevloeren, galerij- en balkonvloeren. Bij de afwerking van vloeren willen we allemaal hetzelfde; een betrouwbaar eindresultaat met zo min mogelijk risico’sen overlast. En dat kan. Met Sikkens Crafco!

Kies voor eenvoud

Voor iedere toepassing een duidelijk systeem, dat maakt kiezen eenvoudig. Daarom heeft Sikkens de verschillende vloeren in duidelijke categorieën verdeeld met daarbij het meest geschikte systeem. Alle actuele systeem- en productinformatie vind je op www.sikkens-crafco.nl of in onderstaande brochure.

Mogelijkheden voor gecertificeerde en non-gecertificeerde Crafco applicateurs

De volgende Crafco producten zijn alleen leverbaar voor geselecteerde applicateurs met een Crafco certificaat: Crafco QF Pur NC, Crafco Flex Base en Crafco Flex Top. Deze Sikkens Crafco-certificaten zijn persoonsgebonden en voor het afgeven van systeemgarantie moet een certificaathouder op het werk aanwezig zijn. Bij het vooraf gemaakte advies worden de namen van de geselecteerde applicateurs meegeleverd. Dat geeft de opdrachtgever keuze in zekerheid en de applicateur naamsbekendheid met vertrouwen.

Crafco UP, Crafco UP Fast, Crafco PTC en Crafco MC Flex is beschikbaar voor gecertificeerde en NON-gecertifieerde Crafco Aplicateurs.

Meer informatie over de producten kan je vinden in de brochure en op www.sikkens-crafco.nl