GLOBACARE COMMUNICATIEMATERIAAL

Maak je met GLOBACARE bekend bij je klanten

Trimetal ondersteunt je voor, tijdens en nà de job. Met de buitenverf van Globa zijn je klanten tot 10 jaar lang gerust. Want naargelang het verfsysteem dat jij als professionele schilder kiest, genieten ze met GLOBAcare 5 of 10 jaar garantie op verf en arbeidsuren. Zo toon je ze dat hun investering loont, ze niet na verloop van tijd zelf voor eventuele kosten opdraaien en ze duidelijk kiezen voor een professional.  
 

Actie: gratis werfpaneel of werfbache met GLOBACARE

Bij aanvraag van een garantiecontract krijg je tijdens de actieperiode een gratis werfbache.* 

Meer info bij je Trimetal Paint Center of je Trimetal Technical Account Manager.

 

Reclametools

Stel je potentiele klanten gerust, want als ze met jou in zee gaan, kunnen ze 5 tot 10 jaar garantie krijgen op hun gevel. Gebruik de Trimetal GLOBACARE reclametools bij elke offerte voor gevelschilderwerken.
 
Stuur de digitale folder rond GLOBACARE samen met je offerte door naar de klant, toon ze dat hun investering loont en ze duidelijk kiezen voor een professional! 
 
Promoot GLOBACARE bij je klanten met onderstaande communicatietools :
 
Garantie button : download hier
 
 
 

*Actie geldig van 15/04/2019 t.e.m. 31/08/2019, zolang de voorraad strekt. Werfbache (340 cm x 175 cm). Geen terugname of aanpassingen bache bij bv. fouten in contactgegevens: de schilder is zelf verantwoordelijk voor zijn gegevens. De schilder krijgt een persoonlijke mailing met promocode voor bestelling van de bache en details over de levering en levertermijn van de bache.