TRIMETAL GLOBA KAN ELKE GEVEL AAN

Van voorbereiding tot afwerking, voor elke job het juiste product

Met het Globa-assortiment kan je elke buitenmuur perfect aan. Met welke ondergrond je ook te maken hebt, voor elke gevel hebben we het juiste product. Van voorbereiding tot afwerking.

> De perfecte primers: ongeacht de ondergrond, van baksteen tot beton
> De gewenste afwerking: zowel glad als gestructureerd, van zijdeglans tot mineraal mat

VOORBEREIDING

Voorbehandeling
POLYFILLA PRO S705 Anti groene aanslag
POLYFILLA PRO S600 Universeel reinigingsmiddel voor binnen en buiten.
POLYFILLA PRO X300 2-in-1: Polyfilla Pro X300 is een vul- en plamuurmiddel op basis van cement om oneffenheden voor buitengevels op te vullen en te egaliseren. Dat kan snel en efficiënt, zowel op baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters als op geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Tevens ideaal voor het herstellen van voegen.

GRONDLAAG: GLOBAPRIM

GLOBAPRIM FIX Een kleurloze drenklaag op basis van acrylaatcopolymeren in oplossing voor het fixeren van poederende ondergronden en krijtende verven voor buiten.
GLOBAPRIM HYDROFIX Watergedragen kleurloze fixerende drenklaag en hechtprimer op basis van een fijne acrylaatemulsie, overschilderbaar met de meeste dispersieverven.
GLOBAPRIM HYDRO Watergedragen, dekkende grondlaag en hechtprimer op basis van een acrylaat-copolymeer dispersie.

TUSSENLAAG

GLOBACRYL FIBRA Een acrylaatdispersie met een fluweelachtig mat uitzicht, die microvezels bevat: dit werkt scheuroverbruggend en geeft een sterk vullend vermogen, waardoor een hoge beschermingsgraad wordt bekomen. Met een decoratief aspect voor de renovatie van buitenmuren. Vereist een Globa afwerkingslaag.

AFWERKING

Acrylaat afwerking
GLOBACRYL FACADE Zijdeglans acrylaatverf op basis van 100% acrylaat 
copolymeren in dispersie. Waterdampdoorlatend en zelfreinigend. Bevat een hechtingsverbeteraar waardoor een goede hechting op oude, gelakte ondergronden verzekerd wordt.
GLOBACRYL MURFLEX Elastische, sterk scheuroverbruggende en waterdichte gevelbekleding op basis van acrylaatcopolymeren, watergedragen, met een goede weerstand tegen vervuiling. Zeer buitenbestendig, waterdampdoorlatend en carbonatatieremmend. Vereist geen andere afwerkingslaag.
GLOBACRYL QUARTZ Matte kwartshoudende structuurverf voor binnen en buiten, met hoog vulvermogen en verschillende decoratieve afwerkingsaspecten.
GLOBACRYL VILLA MAT Watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, matte buitenmuurverf op basis van acrylaat bindmiddel.
Siloxaan afwerking    
GLOBAXANE MAT Decoratieve muurverf met een mineraal mat aspect, watergedragen, sterk ademend en waterdampdoorlatend. Daarnaast is ze vuilbestendig, waterafstotend en spanningsvrij.
GLOBAXANE FLEX Hoog elastische, sterk waterdampdoorlatende coating op basis van een silicoon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. Ideaal voor het restaureren van oude en historische gebouwen.
Solvent afwerking
GLOBALITE CLASSIC Matte, ademende muurverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeren in oplossing. Deze verf - op basis van pliolite - is van zeer hoge kwaliteit in zijn soort. Toepasbaar bij lage temperatuur en op een licht vochtige ondergrond.
Transparant
GLOBATEC HYDROFUGE Waterafstotend en kleurloos, waardoor het het natuurlijk aspect van de ondergrond behoudt. Vlot overschilderbaar met alle gangbare gevelverven, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond.