Sikkens Color Sensor

 

Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee jij en je klanten binnen een paar seconden een exacte kleurmatch kunnen krijgen.

Sikkens App met Visualizer functie

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De exclusieve Sikkens app maakt het mogelijk!

Sikkens Kleurenwijzer

Sikkens levert niet alleen verf en kleur, maar ook services bij het toepassen en combineren van kleuren. Zo hebben onze kleurdeskundigen inmiddels duizenden kleuradviezen gegeven. In de Sikkens Colour Workshops hebben honderden geïnteresseerden nog eens nader kennisgemaakt met de professionele kneepjes van het kleurenvak. Vaak kregen we de vraag of er ook recepten bestaan om tot een passend kleuradvies te komen. Die bestaan niet; voor een goed kleuradvies moet je bovenal gevoel voor de materie hebben. Wel hebben we in deze Sikkens Kleurenwijzer enkele handreikingen op papier gezet. Een paar praktische ervaringen en spelregels, die van pas kunnen komen als je net even niet verder komt.

Sikkens Professioneel Kleuradvies Voor Binnen en Buiten

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is. Daarom biedt Sikkens professioneel kleuradvies voor binnen en buiten.

Sikkens kleurmeetinstrument

Snel en gemakkelijk de juiste kleurtcode van muur of voorwerp achterhalen? Gebruik dan de Sikkens Colorado, het kleine geavanceerde kleurmeetinstrument. Dit handzame apparaat meet en bepaalt de dichtsbijzijnde kleur in de kleurenwaaier.