Trimetal Colour Façade

Voor alle buitenschilderwerk

De Trimetal Colour Façade kleurenwaaier is een selectie van 246 kleuren uit de Trimetal Colour Index, voor alle types buitenmuurverven. Ook voor de producten op basis van polysiloxaanharsen, zoals Globaxane.

Het voorgestelde kleurenpalet bestaat uit de natuurlijke aardetinten en de minerale pigmenten die ons architecturaal landschap bepalen. Dankzij de kleurenrijkdom van de kleurenwaaier Trimetal Colour Façade is het mogelijk om de lokale kleuren terug te vinden en op die manier de gebouwen te integreren in het kleurenpalet van het omliggende landschap.

De kleuren zijn per twee voorgesteld, ton sur ton, om tinten gemakkelijk met elkaar af te stemmen of te vergelijken. Het kleurenpalet bevat vooral natuurlijke tinten en toont zijn waaier van kleuren geleidelijk, van zacht over helder tot donker. Eerst de helderste tinten, daarna de tussenliggende kleuren van iedere kleurfamilie en vervolgens de hoofdtinten. De collectie eindigt met sombere en matte kleuren die subtiel gebruikt kunnen worden om bepaalde architecturale elementen te benadrukken.