Kleuradvies

Expertise in kleur, support op maat

De waaier aan beschikbare kleuren in verf was nog nooit zo groot als vandaag. En de trendkleuren veranderen elk seizoen. Geen wonder dat uw klanten meer dan ooit behoefte hebben aan professioneel kleuradvies. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Want u kunt de hulp inroepen van de Trimetal Kleurencel. Een team van experts met een enorme knowhow en ervaring op kleurgebied. 

Werfbezoek
U kunt de Trimetal Kleurencel inschakelen voor een binnen- of buitenadvies. Samen met u brengen ze een bezoek aan de werf en luisteren ze aandachtig naar de klant. Vervolgens gaan ze met de computer aan de slag om de ideale kleurcombinatie(s) te zoeken.

Objectieve aanpak 
Bij hun advies houden ze rekening met een waaier van factoren: de smaak van de klant, de stijl van het gebouw of interieur, de functie van de ruimte, de lichtinval, actuele trends... Daarbij zoeken ze altijd de gulden middenweg vinden tussen 'te veel' en 'te weinig'. Te weinig kleur gebruiken leidt tot monotonie, te veel tot een schreeuwerig of vulgair effect.

Kleurdossier 
Het voorstel wordt overhandigd in de vorm van een compleet kleurdossier. Met kleurstalen, ingekleurde voorbeeldfoto's van de werf (alleen exterieur) en een overtuigende argumentatie. Zodat u de oplossing met succes aan de klant kunt presenteren. 

Kleuradvies gewenst? Vraag het aan via dit online formulier.
Binnen de 2 dagen word je gecontacteerd door onze kleurexperten voor verdere afspraak