Een woning in Diest wordt klaargemaakt voor de verkoop. Een opfrissing van de zijgevel zorgt voor een noodzakelijke opfrissing én een verbeterde langdurige bescherming van de woning.

Schilderwerken met garantie

Schilderwerken Struys & Co wordt ingeschakeld om de klus te klaren én schildert met de Trimetal Globacare buitengarantie. Zo is niet alleen de nieuwe eigenaar gerust, maar ook de schilder zelf, want het schilderbedrijf kan tot 10 jaar garantie bieden op de verf en arbeidsuren met Trimetal Globacare.
Staat jouw bedrijf nog niet op www.schildermetgarantie.be, maar wel interesse? Neem contact op met de vertegenwoordiger uit je regio!

Technisch advies op de werf

Voor de start van de werken gaat de Trimetal technisch expert langs op de werf. Tijdens zo'n werfbezoek wordt de ondergrond grondig bekeken, worden alle parameters opgemeten (vochtigheidsgraad, ligging tov de zon, …) en worden ook de wensen van de eindklant in rekening genomen naar type afwerking. Enkele dagen na het werfbezoek, ontvangt het schildersbedrijf een uitgebreid technisch advies met het aanbevolen verfsysteem en werkwijze. Indien de ondergrond en het verfsysteem het toelaat, ontvangt de schilder ook automatisch een buitengarantie contract voor het project. In dit specifieke geval, gaat het om 5 jaar garantie dankzij het dunlagige verfsysteem met Globaxane Mat.

Gebruikte verfsysteem

Voor deze gevel in Diest werd gewerkt met Polyfilla Pro X300, Trimetal Globaprim Hydrofix en Trimetal Globaxane Mat.
De gevel vertoonde geen mosvormig, anders was Polyfilla Pro S705 ook aangeraden.
De zwarte band onderaan werd opnieuw gevoegd en geplamuurd met Polyfilla Pro X300, en vulmiddel en plamuur (2in1) voor buiten op basis van cement.
Daarna werd de onderste band behandeld met Globaprim Hydrofix gezien de verpoedering, dit is een kleurloze hechtprimer en fixeermiddel voor buitenmuren.
Voor de afwerking werd gekozen voor het dunlagige systeem met 2 lagen Globaxane Mat.

Globaxane Mat: nu met verbeterde buitenduurzaamheid

Dankzij zijn ademende en volledig spanningsvrije karakter, was Globaxane Mat het aanbevolen product voor deze gevel. Globaxane Mat is een hoogkwalitatieve, volledig spanningsvrije buitenmuurverf. Dankzij de verbeterde formule blijft je schilderwerk langer mooi : langer bestand tegen UV stralen en langer doeltreffend tegen groenaanslag.
Globaxane Mat is uitermate geschikt voor de bescherming en decoratie van nieuwe, oude en reeds behandelde ondergronden zoals bakstenen, beton, hydraulische mortels, cellenbeton, kalkrijke ondergronden, minerale muurverven, kalkpleisters, bestaande verfsystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, …
Heb je vragen over Trimetal of Globacare buitengarantie? Neem dan zeker contact op met de vertegenwoordiger in je regio, contacteer onze helpdesk op 02 254 25 00 of ga langs bij één van de Trimetal Paint Centers.

Actie

Volg Trimetal op Facebook en Instagram en neem deel aan de leuke actie!

Wedstrijdreglement Facebook

Wedstrijdreglement Instagram
Laden