Bij Trimetal staan we niet stil. Ontdek hieronder de lopende Trimetal promoties, aankomende events, de nieuwste trends of weetjes uit de verfwereld.

MAGNA ULTIMAT SF

12/2021

Nu met biobased grondstoffen

Trimetal werkt continu aan het optimaliseren van het productassortiment, met daarbijhorende duurzame doelstellingen zoals het verlagen van onze koolstofvoetafdruk. Met trots kondigen we de introductie van biobased grondstoffen aan voor Trimetal Magna Ultimat SF (001 wit).

Naar de productfiche

UNIEKE TRIMETAL SCHILDER-VERKLEEDSET

11/2021

Jong geleerd, …

Jong opkomend talent? Dat nemen we heel letterlijk bij Trimetal… We ontwikkelden een Trimetal schilders-verkleedset voor jonge talenten, zodat ze kunnen kennismaken met het schone schildersvak!

Lees meer

TRIMETAL, SPONSOR VAN DE CYCLOCROSS

X²O Trofee Veldrijden & Trimetal Rookie Trophy beloftetrofee

Zowel ervaren als jong opkomend talent ondersteunen? Dat is typisch Trimetal. Zowel in de schilderswereld als in 't veld, Trimetal zet graag zijn schouders onder alle prof talent! 

Bekijk de X²O Trofee Veldrijden kalender

NOG EEN GLOBACARE VOORDEEL

Promovoucher voor trimetalshop.be

Trouwe of nieuwe GLOBACARE gebruiker? Bij aanvraag van twee Trimetal GLOBACARE garantiecontracten dit seizoen (t.e.m. september), ontvang je een promovoucher t.w.v. 30 euro voor de trimetalshop.be, zo doe je er zelf nog je voordeel mee.

Vraag nu een GLOBACARE advies

SCHILDERMETGARANTIE.BE

Trimetal zet de professional in de kijker

Buitenschilderwerk, dat laat je gerust over aan een professional, toch? Eind april zetten we jou als professionele schilder in de kijker tijdens de Trimetal buitencampagne op radio en sociale media via schildermetgarantie.be. Zelf op de website verschijnen? Dat kan!

Ontdek alles over schildermetgarantie.be

NIEUW: UPDATE GLOBACARE BUITENGARANTIE

03/2021

Nu ook garantie op je buitenlakwerken

Neem je naast de gevel ook de lakwerken (ramen, deuren) onder handen? Dan biedt Trimetal je garantie op een selectie buitenlak verfsystemen. Zo kan je een totaalproject met garantiecontract aanbieden aan je klant.

Lees meer

TRIMETAL HELPT JE OP WEG

01/03/2021

Samen gaan we voor een sterke start?

Zet je de stap en ga je zelfstandig aan de slag ? Of ga je voor het eerst te werk met producten van Trimetal ? Aarzel dan niet en vraag je Trimetal starterspakket aan, een doos vol nuttige productinfo en leuke tools als voor het eerst aan de slag gaat met Trimetal. Ons Trimetal team - van commercieel adviseurs, technische tot kleur experts - helpt je graag op weg. 

Lees meer
Laden