TRIMETAL & TOUR DE FRANCE

Klaar voor een sportieve zomer!

Bij Trimetal staan we als prof achter de prof. Liefst doen we dat met de nodige fun! Met trots kondigen we aan dat Trimetal officieel leverancier is van de Tour de France 2021. We zetten dit partnerschap graag in de kijker met leuke acties, zoals unieke Trimetal wieleroutfits die je kan winnen via de pronostiek op trimetaltour.be !

Win leuke prijzen met de online pronostiek op trimetaltour.be

Via trimetaltour.be kan je deelnemen aan een online Trimetal & Ronde van Frankrijk pronostiek waarmee leuke prijzen te winnen zijn! Deelnemen mogelijk vanaf 14 juni.

Wie op het einde van de rit het meeste punten heeft verzameld wint de hoofdprijs van 100 euro shopbudget op trimetalshop.be. Hiermee kan de winnaar bijvoorbeeld de hele Trimetal wieleroutfit (wielerbroek, wielertruitje, wielerpetje en bidons) aankopen.

Naast de hoofdprijs, voorziet Trimetal ook:

  • Een waardebon twv 80 euro voor 2de en 3de plaats
  • Een waardebon twv 50 euro voor juiste voorspelling gele, groene en bolletjestrui (3 winnaars)
  • Een waardebon twv 10 euro voor iedereen die min. 1 juiste etappe heeft voorspeld (bv Trimetal wielerpetje)
  • Een troostprijs voor alle deelnemers (Trimetal bidon)

Hou de sociale media kanalen (Facebook Trimetal / Instagram trimetal.be) van Trimetal ook in de gaten, daar maak je ook kans om een uniek wielertruitje of wielerpetje te winnen!

Kan je niet wachten? Dan kan je je outfit gewoon nu al shoppen op trimetalshop.be!

Spaarde je shopbudget tijdens de Magnacryl Prestige promo in maart? Ga dan zeker je Gift Card ophalen bij je Trimetal Paint Center (vanaf 1 juni).
Reglement Facebook actie wielerset
Laden