Je gaat het druk krijgen

Dankzij het gepersonaliseerde promotiemateriaal van Trimetal.


Speciaal voor vakschilders ontwikkelde Trimetal een compleet serviceprogramma dat de professionele schilder ondersteunt bij het succesvol opereren in de markt. Allerlei diensten helpen je om je werk nog beter uit te voeren en je te onderscheiden. Kies uit drie tools die je helpen nóg professioneler zaken te doen en het beste uit je bedrijf te halen.


Drie handige promo tools


Op www.trimetal.be/printshop kan je kiezen uit drie handige promo tools die je kan personaliseren met jouw gegevens en logo. Deelnemers aan de Trimetal fotoshoot kunnen bovendien al deze materialen ook personaliseren met eigen foto!

Buurtkaarten kan je posten in de omgeving of straat waar je aan het werk bent. Nieuwe klanten zullen zich gauw melden.

De referentiekaart is handig na de schilderwerken. De kaart bevat jouw contactgegevens, handige onderhoudstips en op de kaart kan je jouw klant een overzicht geven van gebruikte producten en kleurencodes.

Tenslotte kan je ook makkelijk gepersonaliseerde visitekaartjes bestellen, indien gewenst met eigen logo (en foto).


Ontdek je sample pakket en bestel op 1, 2, 3!


Bij jouw Trimetal Paint Center vind je nu sample pakketten met stalen van de buurtkaart, visitekaart en referentiekaart.  Ontdek zelf de kwaliteit en personalisatiemogelijkheden van deze nieuwe promo materialen.
Op www.trimetal.be/printshop kan je op 1-2-3 jouw materialen personaliseren en bestellen aan scherpe prijzen. Je rekent online veilig af en binnen 2 weken ontvang je jouw promo materiaal zonder extra verzendkosten.

Heb je hulp nodig bij de bestelprocedure, raadpleeg dan de Printshop handleiding.