GLOBACARE COMMUNICATIEMATERIAAL

Maak je met GLOBACARE bekend bij je klanten

Trimetal ondersteunt je voor, tijdens en nà de job. Met de buitenverf van Globa zijn je klanten tot 10 jaar lang gerust. Want naargelang het verfsysteem dat jij als professionele schilder kiest, genieten ze met GLOBAcare 5 of 10 jaar garantie op verf en arbeidsuren. Zo toon je ze dat hun investering loont, ze niet na verloop van tijd zelf voor eventuele kosten opdraaien en ze duidelijk kiezen voor een professional.  
 

Actie: gratis werfpaneel of werfbache met GLOBACARE

 
Bij de aanvraag van een garantiecontract <160m² krijg je een gratis werfpaneel en bij een project >160m² een gratis werfbache.*  
 
Download hier de GLOBACARE garantieaanvraag <160m²  en ontvang je gepersonaliseerd werfpaneel!*  
 

Reclametools

Stel je potentiele klanten gerust, want als ze met jou in zee gaan, kunnen ze 5 tot 10 jaar garantie krijgen op hun gevel. Gebruik de Trimetal GLOBACARE reclametools bij elke offerte voor gevelschilderwerken.
 
Stuur de digitale folder rond GLOBACARE samen met je offerte door naar de klant, toon ze dat hun investering loont en ze duidelijk kiezen voor een professional! 
 
Promoot GLOBACARE bij je klanten met onderstaande communicatietools :
 
Garantie button : download hier
 
 
 

*Actie geldig voor alle aangevraagde garantiecontracten tijdens de actieperiode. Actie geldig van 3/04/2018 t.e.m. 31/08/2018. Bij een garantiecontract <160m² ontvang je een gratis werfpaneel (60 x 40 cm) en bij garantiecontract >160m² een gratis werfbache (340 cm x 175 cm). Max. 1 paneel/bache per schildersbedrijf. Volgende contactgegevens worden vermeld op paneel of bache: naam schildersbedrijf, e-mailadres, website en telefoonnummer (indien info doorgegeven in afgesloten contract). Geen aanpassingen aan ontwerp mogelijk. Geen terugname of aanpassingen aan paneel of bache bij bv. fouten in contactgegevens: gegevens worden overgenomen uit contract. Gelieve de gegevens goed na te kijken bij doorsturen ondertekende contract. Deelnemers zullen persoonlijk verwittigd worden waar en wanneer ze hun paneel of bache kunnen afhalen.