Trimetal Deco Guide 2

Advies met kennis van kleur

Vertrekkend vanuit de schilderspraktijk heeft Trimetal een complete gids voor verf- en kleuradvies ontworpen. Professioneel en eenvoudig in gebruik. Zo heb je als schilder alles in de hand om je klanten optimaal te begeleiden tijdens heel het kleurproces: van het uitzoeken van de ideale kleuren - zonder risico op foute combinaties – tot en met advies over de glansgraad. Dankzij de Trimetal Deco Guide heb je een antwoord op elke kleurvraag.

De Trimetal Deco Guide is een handige koffer met drie tools: Colour Guide, Colour Index en Aspect Guide.

  • Trimetal Aspect Guide: de stalenmap voor glansgraad en textuur
  • Trimetal Colour Guide 2: de collectie van 168 kleuren
  • Trimetal Colour Index 2: 8 waaiers met 1222 kleuren

De Trimetal Colour Guide 2 bevat een collectie van 168 kleuren verdeeld over 8 harmonieuze kleurgroepen. Elke kleurgroep bevat 4 toon-op-toon tinten, 1 donkere kleur, 1 wit en 2 intense kleuren. Kleuren combineren kan met de Colour Impressions (sfeervolle beeldencollages), met de overzichtskaart en met de matte A5-kleurstalen.

De Trimetal Colour Index 2 bevat exact 1222 kleuren in 8 aparte waaiers die compacter en makkelijker hanteerbaar zijn. De Trimetal Aspect Guide is een ringmap met diverse stalenkaarten die glansgraden en texturen zichtbaar maken.

                             

Of ontdek de kleuren in het 3D Huis van Trimetal!